Interview met Norbert Schwaiger: het voorzitterschap in de organisatie van de werkzaamheden van de Raad (Brussel, 22 november 2006)

Vidéo
In dit interview gaat Norbert Schwaiger, voormalig hoofd van de persdienst van het Secretariaat-Generaal, in op de opgaven van het voorzitterschap bij de organisatie van de werkzaamheden van dit orgaan. Hij benadrukt het belang van het opzetten van een overkoepelend programma voor verschillende voorzitterschappen en onderstreept de betekenis van de consultatie tussen de voorzitter van de Commissie en het Secretariaat-Generaal van de Raad.

Source et copyright

Source: Centre Virtuel de la Connaissance sur l'Europe, Château de Sanem, L-4992 Sanem (Luxembourg). www.cvce.lu.
Interview de Norbert Schwaiger / NORBERT SCHWAIGER, Raquel Valls.- Bruxelles: CVCE [Prod.], 22.11.2006. CVCE, Sanem. - VIDEO (00:04:41, Couleur, Son original).

Copyright: (c) Centre Virtuel de la Connaissance sur l'Europe (CVCE)
All rights of reproduction, of public communication, of adaptation, of distribution or of dissemination via Internet, internal network or any other means are strictly reserved in all countries. Consult the legal notice and the terms and conditions of use regarding this site.

Ce document se trouve également dans…